DE 4 BELANGRIJKSTE VAATWASSER INBOUW TIPS VAN INBOUWAPPARATUUR AALSMEER DIE U MOET WETEN VOORDAT U BESLUIT OVER DE AANSCHAF VAN UW INBOUW VAATWASSER

InbouwapparatuurAalsmeerInbouwapparatuur Aalsmeer is al jaren de specialist voor uw vaatwasser inbouw vragen in Aalsmeer en omgeving. In onze leuke- en huiselijke showroom vindt u een overzichtelijk- en uitgebreid assortiment inbouw apparatuur. Wout Philippo helpt u graag met de juiste adviezen en tips om u de juiste keuze van uw inbouw vaatwasser te laten maken. U bent welkom in onze showroom.

 

De 4 belangrijkste Inbouw Vaatwasser Tips & Gratis Inbouw Brochure

Als u de aanschaf van een inbouw vaatwasser overweegt of uw huidige inbouw vaatwasser wilt vervangen dan zijn de volgende zaken belangrijk te weten voordat u deze gaat aanschaffen:

TIP 1. Waterverbruik: het waterverbruik van een inbouw vaatwasser wordt een steeds belangrijker aspect. Niet alleen voor uw waterrekening, maar zeker ook om de milieuvriendelijkheid en duurzaamheid. Schoon water wordt een steeds schaarser goed. Er zijn al vaatwassers die minder dan 9 liter water per afwasbeurt verbruiken. Ook het energieverbruik van de vaatwasser wordt steeds belangrijker. Onze beste inbouw vaatwassers voldoen aan de hoogste AAA vereisten.

TIP 2. Geluidsniveau: iets waar slechts weinig mensen bij stilstaan, maar als heel storend en oncomfortabel wordt ervaren is te veel lawaai van een inbouw vaatwasser. Wij hebben de stilste vaatwasser in ons programma met een geluidsniveau van slechts 39 dB. Deze is muisstil kunnen wij u verzekeren.

TIP 3. Volledige integreerbaarheid: Voor een strakke lijn en meubeldesign in uw keuken is het het mooiste als de inbouw vaatwasser geheel verborgen zit achter het deurpaneel. Onze volledig geïntegreerde inbouw vaatwassers ziet u alleen als u het keukendeurtje opendoet. Dan verschijnt ook het bedieningspaneel pas op de bovenkant van de deur.

TIP 4. Hoogte van de inbouw vaatwasser: Er worden steeds meer hoge keukens van 90 cm werkhoogte verkocht. Wij hebben speciale inbouw vaatwassers die in een hoogte van 90 cm geleverd kunnen worden.

Voor meer tips en om de juiste keuze voor uw inbouw vaatwasser te maken vraagt u hieronder de checklist inbouwapparatuur en de gratis Inbouwapparatuur Brochure aan. Zo kunt u zich thuis al helemaal op uw gemak voorbereiden om de juiste keuze te maken en niet voor onverwachte verrassingen te staan.

Voor u uitgelicht: de Fagor ES 90 IT inbouw vaatwasser

Deze volledig geïntegreerde inbouw vaatwasser krijgt de bijzondere aanbeveling van Mirjam Philippo omdat hij aan alle eisen voor een moderne vaatwasser voldoet:

  1. De Fagor ES 90 IT heeft een extreem laag waterverbruik van slechts 8,8 liter per wasprogramma.
  2. De Fagor ES 90 IT is muisstil met een geluidsniveau van slechts 39dB.
  3. De Fagor ES 90 IT beantwoordt aan de strengste energieverbruik eisen en heeft een AAA label.

Meer informatie over deze- en andere inbouw vaatwassers vindt u in onze gratis inbouwapparatuur brochure. Deze kunt u samen met meer gratis inbouwapparatuur tips aanvragen door onderstaand formulier in te vullen.

Voor een uitgebreider vaatwasser inbouw advies bent u altijd welkom in onze showroom.

Bij Inbouwapparatuur Aaslmeer/Philippo Keukens staat ons team van experts voor u klaar met de juiste tips en adviezen en zorgen wij dat u de juiste inbouw vaatwasser kiest.

Wij zijn vijf dagen per week open.

Alle inbouw vaatwassers worden door ons tegen een eerlijke prijs aangeboden en bij u thuis afgeleverd en geïnstalleerd.

Wilt u meer weten over Inbouwapparatuur Aalsmeer, ga dan naar de contactpagina. Wij zijn al jaren uw expert in keukens en inbouwapparatuur.

U kunt nu al onze tips en de complete inbouwapparatuur brochure aanvragen door hierboven uw naam en email adres in te vullen. U krijgt dan deze catalogus direct per email toegestuurd, zodat u thuis alvast rustig ons aanbod kunt bekijken.

Wij nodigen u graag uit voor een deskundig advies in onze gezellige Inbouwapparatuur Showroom in Aalsmeer. De koffie wordt vers voor u gezet!

InbouwapparatuurAalsmeerMet vriendelijke groeten en hopelijk tot ziens!

Het Philippo Team

Inbouwapparatuur Aalsmeer/Philippo Aalsmeer
Aalsmeerderweg 83
1432 CH  AALSMEER

Heeft u nu al vragen, dan beantwoorden wij deze graag. Bel ons op nummer 0297-361606 of stel uw vraag via het contactformulier